Pyetjet e bëra më shpesh

Më poshtë janë përgjigjet e pyetjeve tona më të zakonshme. Nëse nuk mund të gjeni një përgjigje këtu, ju lutemi na kontaktoni.

Për të filluar, së pari duhet të klikoni në butonin "REGJISTROHU" në këndin e sipërm djathtas, ose të klikoni "Shërbimet Premium" nga shiriti i veglave në pjesën e sipërme nëse jeni duke blerë shërbime me shumicë siç janë Ndjekësit, Pëlqimet, Pamjet dhe Komentet. Pastaj ju kërkohet të Hyni dhe Regjistroheni në Zonën tonë të Anëtarëve të Z. Insta. Për ta bërë këtë, ju thjesht futni emrin e përdoruesit në Instagram, adresën e postës elektronike dhe krijoni një fjalëkalim. Pastaj klikoni në butonin "Krijo llogari". Pak kohë pasi do t'ju dërgohet një email verifikimi në adresën tuaj të emailit. Thjesht hapni dhe verifikoni emailin. Më pas do t'ju kërkohet të zgjidhni 4 ose 5 nga interesat tuaja nga një grup opsionesh si Arte dhe Mjeshtëri, Biznes, Kulturë & Art etj. Ne do t'i përdorim këto zgjedhje për t'ju krahasuar me ndjekës të interesave të ngjashëm pasi të aktivizohet një plan . Më në fund ju jeni dërguar në Zonën e Anëtarëve ku mund të zgjidhni një plan. Ju mund të zgjidhni Planet tona Falas të cilat ju lejojnë të aktivizoni çdo 12 orë, ose Planet tona të Paguara që kërkojnë nga ju që thjesht ta konfiguroni një herë dhe të keni mbaruar. Ju lutemi Shënim: Ne nuk marrim informacionin tuaj të hyrjes ose nuk kemi ndonjë qasje në llogarinë tuaj në Instagram. NUK ju kërkohet të siguroni ndonjë fjalëkalim që përdorni për llogarinë tuaj në Instagram. Ju kërkohet të mbani llogarinë tuaj publike në mënyrë që të përdorni shërbimet tona megjithëse.
Instagram është një mjet i rëndësishëm për shumë njerëz në këtë ditë në moshë. Rritja e ndjekësve dhe / ose pëlqimeve tuaja është provuar se rrit praninë tuaj në internet, ofertat e shitjeve, ndihmon për tu zbuluar dhe shumë më tepër. Nëse thjesht dëshironi të rrisni aktivitetin në llogarinë tuaj personale ose jeni një profesionist me një qëllim specifik për Instagramin tuaj, ne në Mr. Insta mund të sigurojmë një rritje reale dhe të qëndrueshme për të përmbushur nevojat tuaja. Instagram ka më shumë se 200 milion njerëz që përdorin shërbimin e tyre. Media Sociale është gjithçka dhe Instagram është një nga platformat më të rëndësishme për të rritur ekspozimin tuaj për çdo gjë që bëni! Le të bëhemi partner me ju për ta çuar llogarinë tuaj në nivelin tjetër!
Sigurisht! Ne jemi një shërbim i sigurt dhe i besuar i përdorur nga mbi 100,000+ klientë dhe në rritje. Privatësia dhe siguria juaj janë përparësia jonë # 1, e cila është arsyeja pse ne kemi zhvilluar një kodim shumë të fortë dhe të mbrojtur në mënyrë të sigurt në faqen e internetit duke përdorur kriptimin 256-bit. Nuk mund të themi të njëjtën gjë për faqet e internetit të tjera. Veryshtë shumë e rëndësishme që t'i blini këto shërbime nga një ofrues me reputacion. Këto shërbime i kemi siguruar që nga viti 2013 dhe jemi ekspertë në industri. Mos harroni, shpesh herë ju merrni atë që keni paguar, kështu që nëse shihni shërbime kaq të lira, ka të ngjarë të merrni diçka që nuk është e sigurt për profilin tuaj. Ne nuk kërkojmë fjalëkalimin tuaj në Instagram dhe nuk kemi asnjë qasje në llogarinë tuaj në Instagram.
JO! Kur regjistroheni për shërbimin tonë, ne nuk kërkojmë fjalëkalimin tuaj në Instagram, ose kërkojmë ndonjë nga informacionet tuaja të hyrjes. Ne thjesht kemi nevojë për emrin tuaj të përdoruesit në Instagram për të identifikuar se ku t'i dërgojmë shërbimet. Asgje me shume! Ne NUK kemi ndonjë kontroll mbi llogarinë tuaj. Ne nuk mund ta bëjmë llogarinë tuaj Ndiqni, Pëlqejeni ose Komentoni në çdo profil tjetër.
Nëse vendosni të ndryshoni emrin tuaj në Instagram ndërsa merrni shërbime nga Mrinsta.com shërbimet do të ndalen pasi të jetë ndryshuar emri. Rekomandohet që të mbani emrin e përdoruesit me të cilin jeni regjistruar për sa kohë zgjat plani juaj. Nëse dëshironi të ndryshoni emrin tuaj të përdoruesit, thjesht kthehuni te Mrinsta.com, identifikohuni përsëri duke përdorur emrin tuaj të ri të përdoruesit dhe fjalëkalimin ekzistues. Pastaj na dërgoni një email të shpejtë për të na njoftuar për ndryshimin dhe ne do të bëjmë rregullimet e nevojshme për ta mbajtur shërbimin tuaj të qetë.
Për të përdorur shërbimet tona, ne kërkojmë nga ju që të mundësoni që Llogaria juaj në Instagram të jetë Publike. Nëse jeni duke përdorur një nga shërbimet tona mujore që ofrojnë Ndjekës dhe / ose Pëlqime çdo ditë, kjo kërkon që ju ta mbani Llogarinë tuaj Publike për të gjithë kohëzgjatjen e planit tuaj. Nëse zgjidhni 1 nga Shërbimet tona Premium (Ndjekës të Shumica, Pëlqime, Pamje, Komente) thjesht mund ta bëni llogarinë tuaj publike në kohën e porosisë tuaj dhe më pas sapo të përfundojë porosia, ta ktheni atë te Private.
Plani Falas i Ndjekësve të Instagram ju lejon të fitoni ndjekës falas çdo 12 orë duke ndjekur një numër të vogël të llogarive të ngjashme në këmbim të marrjes së një sasie të madhe të ndjekësve të rinj në këmbim. Kjo kërkon që ju të ndiqni manualisht dhe të konfirmoni secilën ndjekje. Pasi të keni ndjekur numrin e kërkuar të llogarive, plani juaj do të aktivizohet dhe ndjekësit e rinj do të dorëzohen në Instagramin tuaj gjatë 12 orëve të ardhshme. Ne verifikojmë secilën ndjekje, kështu që sigurohuni që rezultatet do të jenë të sakta. Ju mund të aktivizoni një plan çdo 12 orë përgjithmonë. Në mënyrë që të merrni ndjekësit, llogaria juaj MUND të jetë PUBLIK.
Planet e Ndjekësve të Përditshëm ju lejojnë të fitoni Ndjekës të Vërtetë dhe Gjysmë të synuar çdo 24 orë automatikisht, pa pasur nevojë të ndiqni asnjë llogari në kthim. Ajo funksionon 100% automatikisht, kështu që ju të rrini të qetë, të relaksoheni dhe të shihni llogarinë tuaj në Instagram të rritet çdo ditë me një ritëm natyror pa qenë nevoja të vizitoni përsëri MrInsta! Ju lutemi vini re se do të filloni të merrni ndjekësit tuaj pasi të keni marrë pagesa për blerjen e planit. Dorëzimi do të përsëritet çdo 24 ditë nga data e blerjes tuaj. Ju mund të anuloni planin tuaj në çdo kohë, pa tarifa të anulimit.
Plani falas i pëlqimeve në Instagram ju lejon të fitoni pëlqime falas në një postim të zgjedhur nga ju duke thjesht futur në URL-në e postimit dhe duke klikuar "Dorëzo". Pasi shërbimi ynë të jetë në gjendje të lokalizojë dhe verifikojë postimin është i përshtatshëm për pëlqime (zakonisht brenda 90 sekondave), ne do të fillojmë të dërgojmë pëlqime falas. Kjo është ajo, ju keni mbaruar! Asgjë tjetër nuk kërkohet nga ju dhe ju mund ta aktivizoni këtë plan çdo 12 orë përgjithmonë. Profili juaj duhet të jetë Publik në mënyrë që të merrni pëlqimet falas.
Thjesht zgjidhni sasinë e pëlqimeve automatike që janë më të mirat për ju dhe plotësoni pagesën tuaj. Kjo është ajo, nuk kërkohet asgjë më tej nga ju. Tani sa herë që postoni në Instagramin tuaj do të fitoni sasinë e pëlqimeve që keni zgjedhur plus shikime falas nëse është një video. Pëlqimet do të fillojnë brenda 60 minutash nga postimi, dhe mund të postoni deri në 90 herë në 1 muaj. Profili juaj duhet të lihet Publik në mënyrë që të merrni këtë shërbim.
Kur blini ndonjë nga planet e pajtimit të paguar, do të faturoheni automatikisht në të njëjtën ditë të çdo muaji. Nëse në një moment nuk keni më nevojë për pajtimin tuaj Mr. Insta, mund ta anuloni duke hyrë në Zonën tonë të Anëtarëve dhe duke klikuar në seksionin Cilësimet ku do të jeni në gjendje të anuloni pagesën tuaj. Nëse keni ndonjë vështirësi, thjesht na dërgoni një email të shpejtë dhe ne gjithashtu mund të plotësojmë kërkesën tuaj.
Të gjitha porositë do të dorëzohen brenda orarit 24-72 nga koha e blerjes. Zakonisht, porosia juaj do të fillojë menjëherë pasi të keni kryer pagesën, por në varësi të sasisë së shërbimeve që keni porositur, mund të përhapet në kornizën kohore 24-72 për të siguruar ofrimin e plotë.
Absolutisht jo! Ne ofrojmë shërbime të marketingut social në mënyrën më të sigurt që ndryshon vazhdimisht me azhurnimet e bëra nga Rrjeti i Medieve Sociale. Nuk mund të themi të njëjtën gjë për faqet e internetit të tjera. Veryshtë shumë e rëndësishme që t'i blini këto shërbime nga një ofrues me reputacion. Këto shërbime i kemi siguruar që nga viti 2013 dhe jemi ekspertë në industri. Mos harroni, shpesh herë ju merrni atë që keni paguar, kështu që nëse shihni shërbime kaq të lira, ka të ngjarë të merrni diçka që nuk është e sigurt për profilin tuaj.
Ne ofrojmë ndjekës me cilësi të lartë dhe si rezultat, nuk mund të kontrollojmë nëse ata ju ndjekin ndjekjen në të ardhmen apo jo. Si rezultat, disa do të bien. Për këtë arsye, ne gjithnjë dorëzojmë për të siguruar që pas një rënie, ju do të mbeteni me më shumë se sa keni porositur. Në lidhje me pëlqimet, shikimet dhe komentet, ato rrallë bien. Në rast se ndodh një rënie, thjesht na dërgoni me email me faturën tuaj të blerjes dhe ne do të sigurojmë që të plotësoheni menjëherë. Ne qëndrojmë prapa asaj që ofrojmë dhe duam t'ju ndihmojmë të përmbushni qëllimet tuaja të Medias Sociale!

A doni çdo ditë ndjekës të lirë, me cilësi të lartë dhe të synuar në Instagram?

Ndjekësit në Instagram falas
en English
X