Blog

Si do të ndryshojë fokusi i Instagram-it në video lojën për ndikuesit?
29th korrik 2021

Si do të fokusohet Instagrami në video të ndryshojë lojën për ndikuesit?

Një nga platformat më të mëdha të mediave sociale në botë tani Instagram njoftoi se ata do të përqendrohen në përmbajtjen e videos tani e tutje. Kjo është spekuluar për një kohë të gjatë tani por…

Gabimet e zakonshme që bën çdo llogari biznesi në Instagram për herë të parë
21st korrik 2021

Gabimet e zakonshme që bën çdo llogari biznesi në Instagram për herë të parë

Instagram është padyshim platforma më e njohur e mediave sociale kur bëhet fjalë për argëtim, informacion dhe marketing. Gjatë viteve, platforma ka përshpejtuar rritjen e tregtisë elektronike në mënyrën e vet. Me një mesatare

Këshilla për zgjedhjen e ndikuesit perfekt për fushatën tuaj në Instagram
13th korrik 2021

Këshilla për zgjedhjen e ndikuesit perfekt për fushatën tuaj në Instagram

Aktualisht, Instagram është platforma më e njohur e mediave sociale si për qëllime argëtimi, ashtu edhe për marketing. Duke marrë parasysh që Instagram ka mesatarisht 500 milion përdorues të përditshëm, nuk ka dyshim që markat mund të përdorin le

Si të përdorni zbritje për të rritur marketingun tuaj në Instagram dhe për të gjeneruar ndjekës të Instagramit?
5th korrik 2021

Si të përdorni zbritje për të rritur marketingun tuaj në Instagram dhe për të gjeneruar ndjekës të Instagramit?

Instagram është platforma më e madhe e mediave sociale në botë tani me përdoruesit më aktivë. Ai krenohet me të gjithë të famshmit dhe markat kryesore. Shumë njerëz i kanë bërë bizneset e tyre të suksesshme vetëm duke përdorur këtë

Udhëzuesi juaj për krijimin e postimeve të arritshme në Instagram
28th Qershor 2021

Udhëzuesi juaj për krijimin e postimeve të arritshme në Instagram

Instagram mund të jetë një vend i mrekullueshëm i mbushur me familje të dashura dhe bashkërenditje. Nuk është sekret që Instagram është një platformë vizuale e mediave sociale. Jo të gjithë përdoruesit e Instagram mund të kenë qasje dhe të shijojnë atë që ka platforma

Si të Renditni Marketingun tuaj në Instagram me Marketingun tuaj Pinterest
21st Qershor 2021

Si të Renditni Marketingun tuaj në Instagram me Marketingun tuaj Pinterest

Instagram është një platformë globale për ndarjen e fotove dhe videove, e përdorur nga individë dhe biznese. Njerëzit e përdorin atë për të shijuar qasjen në përmbajtje vizuale të pakufizuar nga krijuesit në të gjithë botën, ndërsa bizneset dhe kompanitë

Si të përdorni filtra Instagram për të rritur angazhimin tuaj
11th Qershor 2021

Si të përdorni filtra Instagram për të rritur angazhimin tuaj

Lidhja me ndjekësit tuaj në një nivel personal nuk ka qenë kurrë më e lehtë. Instagram është ende platforma e duhur për sa i përket angazhimit të ndjekësve dhe rritjes së markës suaj. Instagram ka një numër të madh mjetesh

Çfarë mund të mësojnë tregtarët në Instagram nga markat që Ace në sondazhe
4th Qershor 2021

Çfarë mund të mësojnë tregtarët në Instagram nga markat që Ace në sondazhe

Marketingu interaktiv nuk është një koncept i kohëve të fundit. Ekzistonte shumë përpara se mediat sociale të hynin në lojë. Si i tillë, marketingu i mediave sociale vjen me një përgjegjësi më të madhe dhe një treg më të madh të synuar, me ndikuesit që drejtojnë

Përdorimi i Serive IGTV për të rritur audiencën tuaj dhe për të shitur produktet tuaja
26th Maj 2021

Përdorimi i Serive IGTV për të rritur audiencën tuaj dhe për të shitur produktet tuaja

Gjatë viteve të fundit, Instagram është bërë platforma kryesore e mediave sociale për marketing të biznesit. Përmes Instagram, kompanitë dhe markat mund të arrijnë më shumë se 1 miliard përdorues aktivë të platformës. Meqenëse tregu

Mënyrat kryesore për të bërë më shumë njerëz për të komentuar në postimet tuaja në Instagram
20th Maj 2021

Mënyrat kryesore për të bërë më shumë njerëz për të komentuar në postimet tuaja në Instagram

Instagram është platforma më e përdorur e mediave sociale pas Facebook. Me algoritme të rregulluar vazhdimisht, është e rëndësishme që tregtarët dhe ndikuesit e mediave sociale të vazhdojnë, kështu që ata të mos humbasin në ndryshimin e

en English
X