Bleni marrëveshje paketash

Merrni rezultate të shpejta dhe të garantuara kur blini Marrëveshjen e Paketave

Vlerësime të Trustpilot të Mr.Ista Shih tonë 1,300 + komente mbiShihni 1,300 vlerësimet tona

Pyetjet e bëra më shpesh

Kur blini një Marrëveshje të Paketave të Tregut, keni blerë të gjitha Shërbimet kryesore të Instagramit në një transaksion dhe kurseni para duke bërë pako. Pavarësisht se çfarë madhësie të llogarisë keni, opsionet tona janë krijuar për të përmbushur nevojat tuaja. Me blerjen e një Marrëveshjeje Paketimi mund ta shndërroni shpejt llogarinë tuaj në një llogari shumë realiste të gjitha menjëherë. Fakti është, nëse keni 10,000 ndjekës dhe vetëm disa pëlqime, pikëpamje dhe komente shumë njerëz mund të vënë në dyshim legjitimitetin e llogarisë tuaj, edhe nëse llogaria juaj është plotësisht organike. Kur keni një raport të mirë për ndërveprimet, kjo rrit besueshmërinë tuaj dhe ndihmon në tërheqjen e ndjekësve dhe ndërveprimeve të reja organike.
Të gjitha porositë fillojnë brenda 24-48 orësh pasi të jetë vendosur porosia juaj. Në shumicën e rasteve, sasia juaj e plotë dorëzohet brenda disa orësh, por ndonjëherë mund të zgjasë një ditë ose dy, në varësi të sasisë që keni porositur. Ne i ofrojmë shërbimet tona të shpejta, por me një realitet, kështu që ju do t'i merrni ato në kohën e duhur. Nëse dëshironi ndjekës dhe / ose dorëzoheni me një ritëm më të ngadaltë çdo ditë, duhet të merrni parasysh planet tona të pajtimit. Për t'i parë ato, hyni këtu dhe shikoni opsionet tuaja.
Absolutisht jo! Ne ofrojmë shërbime të marketingut në Instagram në mënyrën maksimale më të sigurt që nuk prish asnjë rregull me Instagram. Ne nuk mund të themi të njëjtën gjë për faqet e internetit të tjera. Shtë shumë e rëndësishme t'i blini këto shërbime nga një ofrues me reputacion. Ne i kemi siguruar këto shërbime që nga viti 2013 dhe jemi ekspertë të industrisë. Mos harroni, shpesh herë merrni atë që keni paguar, kështu që nëse shihni shërbime që janë kaq të lira, ka të ngjarë të merrni diçka që nuk është e sigurt për profilin tuaj.

Ne ofrojmë më shumë shërbime të marketingut në Instagram

Opsionet e blerjes një herë pa abonim ose pagesa të përsëritura

shërbim
Çmimi $
$ 25

karakteristika

 • Dorëzimi i garantuar
 • Garancia e rimbushjes
 • Dorëzimi i sigurt dhe privat
 • Dorëzimi FILLON në 24-72 orë
 • Dorëzimi vazhdon çdo ditë deri sa të përfundojë
 • Blerja një herë me shumicë - Nuk ka përsëritje
shërbim
Çmimi $
$6
$9
$ 14
$ 25
$ 39
$ 59
$ 89
$ 129
$ 179

karakteristika

 • Dorëzimi i garantuar
 • Garancia e rimbushjes
 • Dorëzimi i sigurt dhe privat
 • Dorëzimi FILLON në 24-72 orë
 • Dorëzimi vazhdon çdo ditë deri sa të përfundojë
 • Blerja një herë me shumicë - Nuk ka përsëritje
shërbim
Çmimi $
$3
$7
$ 12
$ 17
$ 29
$ 49
$ 79
$ 129
$ 199

karakteristika

 • Dorëzimi i garantuar
 • Garancia e rimbushjes
 • Dorëzimi i sigurt dhe privat
 • Dorëzimi FILLON në 24-72 orë
 • Dorëzimi vazhdon çdo ditë deri sa të përfundojë
 • Blerja një herë me shumicë - Nuk ka përsëritje
shërbim
Çmimi $
$ 15
$ 30
$ 45
$ 85

karakteristika

 • Dorëzimi i garantuar
 • Garancia e rimbushjes
 • Dorëzimi i sigurt dhe privat
 • Dorëzimi FILLON në 24-72 orë
 • Dorëzimi vazhdon çdo ditë deri sa të përfundojë
 • Blerja një herë me shumicë - Nuk ka përsëritje
shërbim
Çmimi $
$ 10
$ 15
$ 50
$ 80
$ 150
$ 275
$ 500

karakteristika

 • Dorëzimi i garantuar
 • Garancia e rimbushjes
 • Dorëzimi i sigurt dhe privat
 • Dorëzimi FILLON në 24-72 orë
 • Dorëzimi vazhdon çdo ditë deri sa të përfundojë
 • Blerja një herë me shumicë - Nuk ka përsëritje
shërbim
Çmimi $
$ 10
$ 15
$ 25
$ 35
$ 50

karakteristika

 • Dorëzimi i garantuar
 • Garancia e rimbushjes
 • Dorëzimi i sigurt dhe privat
 • Dorëzimi FILLON në 24-72 orë
 • Dorëzimi vazhdon çdo ditë deri sa të përfundojë
 • Blerja një herë me shumicë - Nuk ka përsëritje

A doni çdo ditë ndjekës të lirë, me cilësi të lartë dhe të synuar në Instagram?

Ndjekësit në Instagram falas
en English
X