Blej Spotify luan

Merrni rezultate të shpejta dhe të garantuara kur blini Spotify Plays

 • Dorëzimi i garantuar Dorëzimi i garantuar
 • Rezultatet fillojnë në orët 24-72 Rezultatet fillojnë në orët 24-72
 • Rezultatet vazhdojnë deri në përfundim Rezultatet vazhdojnë deri në përfundim
 • Nuk kërkohet fjalëkalim Nuk kërkohet fjalëkalim
 • I sigurt dhe privat 100% i Sigurt & Privat
 • Garancia e rimbushjes Garancia e rimbushjes
 • Mbështetje 24 / 7 Mbështetje 24 / 7

Benefitsfarë përfitimesh do të shoh nëse blej Spotify Plays?

 • ✅ Rrit besueshmërinë në gjurmët e tua
 • ✅ Ndihmon në rritjen e renditjes së këngëve
 • ✅ Ju nuk keni pse të dëgjoni këngë të tjera
 • ✅ Inkurajon njerëzit të pëlqejnë, luajnë dhe komentojnë gjurmët e tua
 • ✅ Rezultatet fillojnë brenda orarit 24
 • ✅ MrInsta gjithmonë jep më shumë sesa keni blerë
Vlerësime të Trustpilot të Mr.Ista Shih tonë 1,300 + komente mbiShihni 1,300 vlerësimet tona

Pyetjet e bëra më shpesh

Kur blini shfaqje Spotify, kjo do t'ju ndihmojë të ekspozoni muzikën ose përmbajtjen tuaj para një publiku më të gjerë dhe do t'ju ndihmojë të inkurajoni shfaqje të reja që të ndodhin organikisht. Me kaq shumë muzikë dhe përmbajtje atje sot është shumë e vështirë për artistët e rinj të marrin tërheqje. Duke përdorur shërbimet tona, ne mund t'ju ndihmojmë të merrni nxitjen që ju nevojitet për të ndihmuar njerëzit t'ju gjejnë në Spotify. Kur të keni më shumë shfaqje, kjo do të rrisë popullaritetin tuaj dhe do të çojë në gjetjen e fansave të rinj që e duan muzikën dhe përmbajtjen që ju jepni!
Të gjitha porositë fillojnë brenda 24-72 orëve pasi të jetë vendosur porosia juaj. Në shumicën e rasteve, sasia juaj e plotë e shfaqjeve Spotify dorëzohet brenda disa orësh nga vendosja e porosisë tuaj, por ndonjëherë mund të duhen një ose dy ditë shtesë, në varësi të sasisë që keni porositur. Ne ofrojmë lojërat tona Spotify shpejt, kështu që do t'i merrni në kohën e duhur.
Absolutisht jo! Ne ofrojmë shërbime të marketingut Spotify në mënyrën më të sigurt që nuk shkel rregullat me Spotify. Nuk mund të themi të njëjtën gjë për faqet e internetit të tjera. Veryshtë shumë e rëndësishme që t'i blini këto shërbime nga një ofrues me reputacion. Këto shërbime i kemi siguruar që nga viti 2013 dhe jemi ekspertë në industri. Mos harroni, shpesh herë ju merrni atë që keni paguar, kështu që nëse shihni shërbime kaq të lira, ka të ngjarë të merrni diçka që nuk është e sigurt për profilin tuaj.

Ne ofrojmë më shumë shërbime të marketingut në Instagram

Opsionet e blerjes një herë pa abonim ose pagesa të përsëritura

shërbim
Çmimi $
$ 25

karakteristika

 • Dorëzimi i garantuar
 • Garancia e rimbushjes
 • Dorëzimi i sigurt dhe privat
 • Dorëzimi FILLON në 24-72 orë
 • Dorëzimi vazhdon çdo ditë deri sa të përfundojë
 • Blerja një herë me shumicë - Nuk ka përsëritje
shërbim
Çmimi $
$6
$9
$ 14
$ 25
$ 39
$ 59
$ 89
$ 129
$ 179

karakteristika

 • Dorëzimi i garantuar
 • Garancia e rimbushjes
 • Dorëzimi i sigurt dhe privat
 • Dorëzimi FILLON në 24-72 orë
 • Dorëzimi vazhdon çdo ditë deri sa të përfundojë
 • Blerja një herë me shumicë - Nuk ka përsëritje
shërbim
Çmimi $
$3
$7
$ 12
$ 17
$ 29
$ 49
$ 79
$ 129
$ 199

karakteristika

 • Dorëzimi i garantuar
 • Garancia e rimbushjes
 • Dorëzimi i sigurt dhe privat
 • Dorëzimi FILLON në 24-72 orë
 • Dorëzimi vazhdon çdo ditë deri sa të përfundojë
 • Blerja një herë me shumicë - Nuk ka përsëritje
shërbim
Çmimi $
$ 15
$ 30
$ 45
$ 85

karakteristika

 • Dorëzimi i garantuar
 • Garancia e rimbushjes
 • Dorëzimi i sigurt dhe privat
 • Dorëzimi FILLON në 24-72 orë
 • Dorëzimi vazhdon çdo ditë deri sa të përfundojë
 • Blerja një herë me shumicë - Nuk ka përsëritje
shërbim
Çmimi $
$ 10
$ 15
$ 50
$ 80
$ 150
$ 275
$ 500

karakteristika

 • Dorëzimi i garantuar
 • Garancia e rimbushjes
 • Dorëzimi i sigurt dhe privat
 • Dorëzimi FILLON në 24-72 orë
 • Dorëzimi vazhdon çdo ditë deri sa të përfundojë
 • Blerja një herë me shumicë - Nuk ka përsëritje
shërbim
Çmimi $
$ 10
$ 15
$ 25
$ 35
$ 50

karakteristika

 • Dorëzimi i garantuar
 • Garancia e rimbushjes
 • Dorëzimi i sigurt dhe privat
 • Dorëzimi FILLON në 24-72 orë
 • Dorëzimi vazhdon çdo ditë deri sa të përfundojë
 • Blerja një herë me shumicë - Nuk ka përsëritje

A doni çdo ditë ndjekës të lirë, me cilësi të lartë dhe të synuar në Instagram?

Ndjekësit në Instagram falas
en English
X