Kushtet e Shërbimit

KUSHTET E SHËRBIMIT

Përdorimi i shërbimeve të ofruara nga MrInsta.com vendos marrëveshje me këto kushte. Me regjistrimin ose përdorimin e këtyre shërbimeve ju pranoni që keni lexuar dhe kuptuar plotësisht Kushtet e Shërbimit të mëposhtëm të kësaj marrëveshje, nëse i keni lexuar ato ose jo.

TË PËRGJITHSHME

Kjo është marrëveshja më e fundit e Kushteve të Shërbimit që nga sot.

Nëse nuk dëshironi të pranoni të gjitha kushtet e shërbimit për faqen e internetit të MrInsta.com, ju lutemi mos regjistroni ose pranoni këtë marrëveshje.

TË DHËNAT PERSONALE

Kur kontaktoni MrInsta.com ose përfshiheni në produktet ose shërbimet tona, do t'ju kërkohet të zbuloni se çfarë në disa raste mund të jenë informacione të identifikueshme personalisht. Ky informacion vjen në dy forma:

  1. Email Adresa
  2. Profili i Rrjetit Social

Adresa juaj e emailit është mbledhur në mënyrë që t'u përgjigjeni kërkesave tuaja dhe konfirmimit të porosisë së dorëzimit dhe mesazheve të marketingut. Informacioni juaj për profilin e rrjetit social përdoret për të ofruar produktet / shërbimet e kërkuara.

Ne e kuptojmë se sa i rëndësishëm është ky informacion dhe vlerësojmë se na besoni me të. Informacioni juaj kurrë nuk do të shitet ose shpërndahet në një parti 3rd.

INFORMACIONI I PJESMARRJESHMRISHT-identifikues, jo personal

MrInsta.com përdor Google Analytics dhe mjete të tjera analitike për të kuptuar më mirë sesi njerëzit përdorin uebfaqen tonë. Kjo na ndihmon të përmirësojmë produktet tona dhe përvojën e përdoruesit për klientët tanë. Gjërat si lloji i shfletuesit dhe sistemi operativ që përdorin klientët tanë dhe cilat faqe që ata vizitojnë janë kapur nga këto mjete analitike, por mbahen plotësisht të ndara nga informacionet e identifikueshme personalisht pa asnjë mënyrë nuk janë të lidhura së bashku.

PAGESAT & SIGURIA

Për të siguruar sigurinë e kartës tuaj të kreditit dhe informacionit të pagesave, MrInsta.com u beson ekspertëve në pagesa dhe siguri në internet. Në fakt, informacioni juaj për pagesa nuk është parë kurrë nga ne, ose ruhet në sistemin tonë. Të gjitha pagesa përpunohen nga këta shitës të besuar të palëve të treta që specializohen në përpunimin e kartave të kreditit në internet dhe ato më pas na paguajnë pasi transaksioni të ketë përfunduar.

BASHKPUNIMET E BROWSER

Faqja jonë e faqeve ruan cookie-t në shfletuesin tuaj për të përmirësuar përvojën e përdoruesit të faqes sonë të internetit. Ju mund të hiqni dorë nga kjo sjellje në cilësimet e shfletuesit tuaj, por nuk do të jeni në gjendje të vendosni siç duhet urdhërat në faqen tonë të internetit nëse e bëni këtë.

Ne përdorim cookies për të na ndihmuar të mbani mend dhe të procesit artikuj në karrocë tuaj pazar, kuptuar dhe për të shpëtuar preferencat tuaja për vizitat e ardhshme dhe përpilojë të dhënat agregate rreth trafikut site dhe ndërveprimit vend në mënyrë që ne mund të ofrojmë përvojat më të mira vend dhe mjete në të ardhmen.

en English
X