Најдобри совети за стајлирање на Инстаграм за трансформација на вашиот фид

Најдобри совети за стајлирање на Инстаграм за трансформација на вашиот фид

Добар фид на Инстаграм е неопходен ако сакате да го развивате вашиот бренд на платформата за социјални медиуми. Кога потенцијалните следбеници на Инстаграм првпат ќе се најдат на вашиот профил, вашиот фид на Инстаграм е она што тие го гледаат. Професионална, добро куративна храна може да ви помогне да изградите силен идентитет на брендот, како и да привлечете вистински следбеници на Инстаграм.

Вашата информација за Инстаграм треба да има постојана привлечност и да биде дизајнирана на начин каде што е визуелно пријатен. Како визуелно-тешка платформа за социјални медиуми, за да добиете значење на Инстаграм, вашата содржина треба да биде тешка со слика и видео.

Зошто ви треба добар фид на Инстаграм?

Инстаграм стана истакната платформа која има влијание врз одлуките за купување на потрошувачите. Од инфлуенсери кои промовираат спонзорирани производи до реална продажба преку самиот Инстаграм, платформата лесно се користи.

Ако сакате да постигнете голема целна публика, да привлечете вистински следбеници на Instagram и да добиете повеќе лајкови на Instagram, тогаш ќе ви треба добар извор на Instagram. За да имате добра информација во Instagram, треба да одржувате постојана тема во текот на вашиот извор.

Можете да го направите ова е на различни начини. Можете да изберете постојана шема на бои, естетика, граници, типографија и многу повеќе.

Што прави добар фид на Инстаграм?

Нема единствен начин да се направи добар фид на Инстаграм. Постојат различни видови на канали на Инстаграм, како што се монохроматски или живописни. Различни влијанија, уметнички избори и идеи доведуваат до различни видови на доводи. Она што ги обединува сепак е што се користат одредени принципи што го зголемуваат тој вид на храна.

На пример, во живописни доводи на Инстаграм, скоро секоја слика обично има светли, младешки бои. Во пастелна естетска храна, содржината ќе има тенденција да се појавува во помеки нијанси на боја. Монохроматските гасови не содржат боја. Сепак, настрана од палетата на бои, овие гасови исто така треба да бидат стилизирани така што хранењето да изгледа постојано добро.

Како го стилизирате вашиот фид во Instagram?

Кога ќе започнете да ја користите вашата сметка на Инстаграм за прв пат, не ви е претставен никаков поставен начин за дизајнирање на вашиот профил. Може да земете каква било визуелна содржина што сакате, да ја измените и да го додадете вашиот избран филтер, а потоа да ја поставите вашата содржина.

Иако ова е одлично за вообичаените профили на корисниците, деловните профили треба да бидат пребирливи за нивните извори. Брендовите, инфлуенсерите и секој што сака да изгради следново на Инстаграм треба да размисли како се претставува на Инстаграм.

Со милијарди корисници и активна заедница на корисници, Инстаграм успешно се етаблираше како гигант на социјалните медиуми. Ова исто така го прави конкурентно опкружување, со сите видови бизниси кои се борат за внимание на потрошувачите на платформата. Ако сакате вашиот профил да се истакне, тогаш вашиот фид на Инстаграм е првото место за почеток.

Запомнете дека тоа е првото нешто што вашите потрошувачи ќе го видат кога ќе слетаат на вашиот профил. Ако првите впечатоци се важни, тогаш сакате да направите апсолутно важен.

Еве што треба да знаете за стилизирање на вашиот фид во Instagram:

што треба да знаете за стилизирање на вашиот довод на Instagram

1. Изберете ја вашата естетика

Треба внимателно да се разгледа вашата визуелна естетика. Причината зад ова е дека тоа ќе биде основен дел од вашата визуелна претстава на Инстаграм. Видот на естетика што ќе ја изберете ќе зависи од видот на брендот што го поседувате.

Вашата естетика на брендот е како сакате другите да ги перцепираат и да се чувствуваат за вашата марка. Естетиката на брендот е повеќе од само еден аспект на дизајнот на брендот, во суштина е како сакате другите да се чувствуваат за вашиот бизнис. Затоа, профилот заснован на продажба на торти ќе има различна естетика од онаа што ги промовира деловните вредности.

За да разберете која е естетиката на вашата марка, ќе треба да ја дефинирате вашата индустрија и својата ниша. Каква марка имате? Зошто сакате да го изградите вашиот фид на Инстаграм? Дали сакате вистински следбеници на Инстаграм и лајкови на Инстаграм? Кои се целите што треба да ви помогнат да ги постигнете вашите материјали во Instagram?

Кажете дека сакате поголем сообраќај на веб-страница и сакате да го користите вашиот профил на Instagram за да постигнете раст на веб-страницата. Во овој случај, можете да продолжите да ја ажурирате вашата област на Био Инстаграм со нови линкови до содржината што сакате да ја гледаат следбениците на Инстаграм. Можете исто така да додадете натписи што ги насочуваат кон вашето био за да ја проверите вашата веб-страница. Ако вашата сметка на Инстаграм е дизајнирана да ја поттикнува активноста на веб-страницата, вашата естетика може да биде насочена кон вашата веќе етаблирана естетика на веб-страницата.

Сепак, пред да можете да натерате следбеник на Инстаграм да ја прелистува вашата содржина, треба да му се допадне вашиот извор. Конзистентната естетика го ограничува она што можете да го направите, но истовремено ви дава идентитет на брендот.

Истражување за оптимизација и хаштагови на Инстаграм
Дали ви треба експерт за Инстаграм за да завршите длабинска проценка на вашата сметка на Инстаграм и да ви дадете акциски план?

2. Изберете ја вашата палета на бои

Вашата естетика може да ве информира за тоа како треба да изгледа вашиот целосен внес на Инстаграм. Но, вашата палета на бои ќе ви помогне да ја проширите вашата естетика. Што значи ова е дека може да има повеќе видови на канали на Инстаграм во рамките на истата естетика.

Можете да изберете пастелна естетика за вашата храна и да изберете розова и бела како основни бои. Друг профил може да ја избере истата естетика, но да избере сина и сива како основни бои. Ова целосно ќе го промени начинот на кој се појавува нивниот профил во споредба со вашиот. Сепак, двата профила имаат сличен естетски избор.

Боите што ги избирате за да ја претставуваат вашата марка треба да ги рефлектираат вашите постојни бои на брендот. Ако користите одредени бои често во вашиот дизајн на брендирање и обезбедување, размислете да ги вметнете во вашиот довод на Instagram. Треба да бидат вметнати и боите што се истакнати во логото на брендот.

Идеално, вашата палета на бои треба да се состои од не повеќе од шест бои. Секогаш кога праќате нова објава, можете да се повикате на вашата палета на бои за да се осигурате дека вашата содржина се придржува до боите на вашата марка.

3. Доследно уредување

Инстаграм е силно фокусиран на квалитетна визуелна содржина. Ако сакате вистински следбеници на Инстаграм и лајкови на Инстаграм, и вашата визуелна содржина треба да биде на исто ниво. За жал, не можете секогаш да се потпрете на неизменета слика за да се натпреварувате против целата во голема мера изменета содржина на платформата.

Needе треба да се осигурате дека сите ваши слики имаат иста атмосфера и чувство за нив. Тие треба да се појават како природно да се вклопуваат заедно во вашиот извор на Инстаграм. На оваа конзистентност може да влијае ако вашиот стил на уредување се смени од слика во слика. Она што можете да направите за да го избегнете ова е да користите претходно поставени филтри и уредувања пред да ја објавите вашата финална содржина.

Ова осигурува дека слични измени се направени на сите слики и гарантира дека вашиот извор изгледа конзистентно.

4. Размислете за распоредот на мрежата

Распоредот на мрежата се однесува на тоа како изгледа вашиот внес на Instagram во целина. Од блок до блок, вашиот фид на Инстаграм се развива додека додавате нова содржина. Ова го одржува вашиот извор за свеж и им овозможува на корисниците непречено прелистување од сегашноста до минатото низ вашата содржина.

За деловните профили, ова треба да изгледа професионално на сите нивоа. И, еден начин да се постигне таа професионалност е преку мрежно распоредување. Како ќе дизајнирате како ќе изгледа распоредот на вашиот профил, зависи целосно од вас.

Можете да изберете распоред на загатки, распоред на виножито и многу повеќе. Распоредот на загатки е заеднички и популарен. Во овој вид распоред, единечни слики се поделени на помали слики. Од помалите слики се прикачени заедно за да се добие изглед на поголема слика. Можете да го направите ова преку две мрежи, иако многу брендови користат распоред на загатки преку девет блока.

Во распоредот на виножитото, ќе изберете да бидете поразновидни со вашата палета на бои. Во овој распоред, треба да ја менувате палетата на бои по секои неколку слики, обично девет. Може да одите од една во друга боја, како што се визуелна содржина на црвена боја, на сина боја. Можете исто така да ги направите промените суптилни, како на пример одење од црвена во розова или виолетова во виолетова.

Постојат и други видови на распореди, кои исто така можете да ги разгледате. Распоредот на таблата за проверка користи наизменично една темна и една светло обоена слика.

5. Видеата се исто толку важни

За да му дадете поголема важност на вашиот довод на Instagram, не заборавајте за видеата. Вистинската мешавина на слики и содржина заснована на видео може да ви помогне да привлечете вистински следбеници на Instagram и лајкови на Instagram. Растот на Инстаграм се одредува не само од слики, туку и од видеа.

Можете да ги поставувате видеата што ги создавате директно во вашиот довод, или можете да ги користите во „Приказни“ или „Макари“. Идеално, за да се осигурате дека вашиот фид на Инстаграм има постојан дизајн, сакате вашите приказни и ролни да го рефлектираат и тој дизајн. Создавањето видеа што одговараат на естетиката на вашата марка може да помогне вашата сметка да се истакне повеќе.

Креирање на Вашиот Инстаграм

Вашата информација за Инстаграм треба да биде способна да ја прикажува приказната за вашиот бренд. Дури и без да знаете за вашиот бренд, потенцијалниот следбеник на Instagram треба да може да каже на што е вашата содржина на прв поглед. Групите за заштита на животните објавуваат повеќе за животните, додека групите за зачувување на природата објавуваат за природата.

Профилите за е-трговија ги покажуваат нивните производи, додека влијателите создаваат содржина центрирана околу нивната личност на брендот. Со разбирање за тоа како сакате да го прикажете вашиот бренд и што се надевате дека ќе добиете за возврат, можете да стилизирате совршен извор на Instagram.

Најдобри совети за стајлирање на Инстаграм за трансформација на вашиот фид од тимот на г. Инста,
Истражување за оптимизација и хаштагови на Инстаграм
Дали ви треба експерт за Инстаграм за да завршите длабинска проценка на вашата сметка на Инстаграм и да ви дадете акциски план?

Исто така на MrInsta

Сè што треба да знаете за монетизацијата на Instagram

Сè што треба да знаете за монетизацијата на Instagram

Уште од промовирањето во 2010 година, Инстаграм претрпе неколку промени и додаде многу нови функции што резултираа со раст на платформата. Бизнисите започнаа да го користат како маркетинг

0 Коментари

Најдобрите апликации за Инстаграм за компјутер

Променете го начинот на споделување на вашите моменти со апликација Instagram за компјутер Најпосакуваната мрежа на социјални медиуми во денешно време е несомнено Instagram - апликацијата за споделување фотографии и видео во сопственост на Facebook која е

0 Коментари
Водење на Инстаграм Конкурси и Подароци

Водење на Инстаграм Конкурси и Подароци

Инстаграм се појави како платформа на која бизнисите сакаат да дојдат. Денес, бизнисите можат лесно да се поврзат со своите следбеници на Инстаграм и да воспостават лична врска на начини што не се можни со традиционалниот маркетинг

0 Коментари

Ние нудиме повеќе услуги за маркетинг на Инстаграм

Еднократни опции за купување без претплата или периодични плаќања

Карактеристики
 • Загарантирана испорака Загарантирана испорака
 • Резултати започнете во 24-72 часови Резултати започнете во 24-72 часови
 • Резултати започнете во 24-72 часови Резултатите продолжуваат сè додека не завршат
 • Не е потребна лозинка Не е потребна лозинка
 • Безбедно и приватно 100% безбеден и приватен
 • Гаранција за повторно полнење Гаранција за повторно полнење
 • Поддршка 24 / 7 Поддршка 24 / 7
 • Еднократно купување на големо - Нема повторување Еднократно купување на големо - Нема повторување
Карактеристики
 • Загарантирана испорака Загарантирана испорака
 • Резултати започнете во 24-72 часови Резултати започнете во 24-72 часови
 • Резултати започнете во 24-72 часови Резултатите продолжуваат сè додека не завршат
 • Не е потребна лозинка Не е потребна лозинка
 • Безбедно и приватно 100% безбеден и приватен
 • Гаранција за повторно полнење Гаранција за повторно полнење
 • Поддршка 24 / 7 Поддршка 24 / 7
 • Еднократно купување на големо - Нема повторување Еднократно купување на големо - Нема повторување
Карактеристики
 • Загарантирана испорака Загарантирана испорака
 • Резултати започнете во 24-72 часови Резултати започнете во 24-72 часови
 • Резултати започнете во 24-72 часови Резултатите продолжуваат сè додека не завршат
 • Не е потребна лозинка Не е потребна лозинка
 • Безбедно и приватно 100% безбеден и приватен
 • Гаранција за повторно полнење Гаранција за повторно полнење
 • Поддршка 24 / 7 Поддршка 24 / 7
 • Еднократно купување на големо - Нема повторување Еднократно купување на големо - Нема повторување
Карактеристики
 • Загарантирана испорака Загарантирана испорака
 • Резултати започнете во 24-72 часови Резултати започнете во 24-72 часови
 • Резултати започнете во 24-72 часови Резултатите продолжуваат сè додека не завршат
 • Не е потребна лозинка Не е потребна лозинка
 • Безбедно и приватно 100% безбеден и приватен
 • Гаранција за повторно полнење Гаранција за повторно полнење
 • Поддршка 24 / 7 Поддршка 24 / 7
 • Еднократно купување на големо - Нема повторување Еднократно купување на големо - Нема повторување
Карактеристики
 • Загарантирана испорака Загарантирана испорака
 • Резултати започнете во 24-72 часови Резултати започнете во 24-72 часови
 • Резултати започнете во 24-72 часови Резултатите продолжуваат сè додека не завршат
 • Не е потребна лозинка Не е потребна лозинка
 • Безбедно и приватно 100% безбеден и приватен
 • Гаранција за повторно полнење Гаранција за повторно полнење
 • Поддршка 24 / 7 Поддршка 24 / 7
 • Еднократно купување на големо - Нема повторување Еднократно купување на големо - Нема повторување
Карактеристики
 • Загарантирана испорака Загарантирана испорака
 • Резултати започнете во 24-72 часови Резултати започнете во 24-72 часови
 • Резултати започнете во 24-72 часови Резултатите продолжуваат сè додека не завршат
 • Не е потребна лозинка Не е потребна лозинка
 • Безбедно и приватно 100% безбеден и приватен
 • Гаранција за повторно полнење Гаранција за повторно полнење
 • Поддршка 24 / 7 Поддршка 24 / 7
 • Еднократно купување на големо - Нема повторување Еднократно купување на големо - Нема повторување
Карактеристики
 • Загарантирана испорака Загарантирана испорака
 • Резултати започнете во 24-72 часови Резултати започнете во 24-72 часови
 • Резултати започнете во 24-72 часови Резултатите продолжуваат сè додека не завршат
 • Не е потребна лозинка Не е потребна лозинка
 • Безбедно и приватно 100% безбеден и приватен
 • Гаранција за повторно полнење Гаранција за повторно полнење
 • Поддршка 24 / 7 Поддршка 24 / 7
 • Еднократно купување на големо - Нема повторување Еднократно купување на големо - Нема повторување
Карактеристики
 • Загарантирана испорака Загарантирана испорака
 • Резултати започнете во 24-72 часови Резултати започнете во 24-72 часови
 • Резултати започнете во 24-72 часови Резултатите продолжуваат сè додека не завршат
 • Не е потребна лозинка Не е потребна лозинка
 • Безбедно и приватно 100% безбеден и приватен
 • Гаранција за повторно полнење Гаранција за повторно полнење
 • Поддршка 24 / 7 Поддршка 24 / 7
 • Еднократно купување на големо - Нема повторување Еднократно купување на големо - Нема повторување
Карактеристики
 • Загарантирана испорака Загарантирана испорака
 • Резултати започнете во 24-72 часови Резултати започнете во 24-72 часови
 • Резултати започнете во 24-72 часови Резултатите продолжуваат сè додека не завршат
 • Не е потребна лозинка Не е потребна лозинка
 • Безбедно и приватно 100% безбеден и приватен
 • Гаранција за повторно полнење Гаранција за повторно полнење
 • Поддршка 24 / 7 Поддршка 24 / 7
 • Еднократно купување на големо - Нема повторување Еднократно купување на големо - Нема повторување
Карактеристики
 • Загарантирана испорака Загарантирана испорака
 • Резултати започнете во 24-72 часови Резултати започнете во 24-72 часови
 • Резултати започнете во 24-72 часови Резултатите продолжуваат сè додека не завршат
 • Не е потребна лозинка Не е потребна лозинка
 • Безбедно и приватно 100% безбеден и приватен
 • Гаранција за повторно полнење Гаранција за повторно полнење
 • Поддршка 24 / 7 Поддршка 24 / 7
 • Еднократно купување на големо - Нема повторување Еднократно купување на големо - Нема повторување
Карактеристики
 • Загарантирана испорака Загарантирана испорака
 • Резултати започнете во 24-72 часови Резултати започнете во 24-72 часови
 • Резултати започнете во 24-72 часови Резултатите продолжуваат сè додека не завршат
 • Не е потребна лозинка Не е потребна лозинка
 • Безбедно и приватно 100% безбеден и приватен
 • Гаранција за повторно полнење Гаранција за повторно полнење
 • Поддршка 24 / 7 Поддршка 24 / 7
 • Еднократно купување на големо - Нема повторување Еднократно купување на големо - Нема повторување
Карактеристики
 • Загарантирана испорака Загарантирана испорака
 • Резултати започнете во 24-72 часови Резултати започнете во 24-72 часови
 • Резултати започнете во 24-72 часови Резултатите продолжуваат сè додека не завршат
 • Не е потребна лозинка Не е потребна лозинка
 • Безбедно и приватно 100% безбеден и приватен
 • Гаранција за повторно полнење Гаранција за повторно полнење
 • Поддршка 24 / 7 Поддршка 24 / 7
 • Еднократно купување на големо - Нема повторување Еднократно купување на големо - Нема повторување
Карактеристики
 • Загарантирана испорака Загарантирана испорака
 • Резултати започнете во 24-72 часови Резултати започнете во 24-72 часови
 • Резултати започнете во 24-72 часови Резултатите продолжуваат сè додека не завршат
 • Не е потребна лозинка Не е потребна лозинка
 • Безбедно и приватно 100% безбеден и приватен
 • Гаранција за повторно полнење Гаранција за повторно полнење
 • Поддршка 24 / 7 Поддршка 24 / 7
 • Еднократно купување на големо - Нема повторување Еднократно купување на големо - Нема повторување
Карактеристики
 • Загарантирана испорака Загарантирана испорака
 • Резултати започнете во 24-72 часови Резултати започнете во 24-72 часови
 • Резултати започнете во 24-72 часови Резултатите продолжуваат сè додека не завршат
 • Не е потребна лозинка Не е потребна лозинка
 • Безбедно и приватно 100% безбеден и приватен
 • Гаранција за повторно полнење Гаранција за повторно полнење
 • Поддршка 24 / 7 Поддршка 24 / 7
 • Еднократно купување на големо - Нема повторување Еднократно купување на големо - Нема повторување
Карактеристики
 • Загарантирана испорака Загарантирана испорака
 • Резултати започнете во 24-72 часови Резултати започнете во 24-72 часови
 • Резултати започнете во 24-72 часови Резултатите продолжуваат сè додека не завршат
 • Не е потребна лозинка Не е потребна лозинка
 • Безбедно и приватно 100% безбеден и приватен
 • Гаранција за повторно полнење Гаранција за повторно полнење
 • Поддршка 24 / 7 Поддршка 24 / 7
 • Еднократно купување на големо - Нема повторување Еднократно купување на големо - Нема повторување
Карактеристики
 • Загарантирана испорака Загарантирана испорака
 • Резултати започнете во 24-72 часови Резултати започнете во 24-72 часови
 • Резултати започнете во 24-72 часови Резултатите продолжуваат сè додека не завршат
 • Не е потребна лозинка Не е потребна лозинка
 • Безбедно и приватно 100% безбеден и приватен
 • Гаранција за повторно полнење Гаранција за повторно полнење
 • Поддршка 24 / 7 Поддршка 24 / 7
 • Еднократно купување на големо - Нема повторување Еднократно купување на големо - Нема повторување
Карактеристики
 • Загарантирана испорака Загарантирана испорака
 • Резултати започнете во 24-72 часови Резултати започнете во 24-72 часови
 • Резултати започнете во 24-72 часови Резултатите продолжуваат сè додека не завршат
 • Не е потребна лозинка Не е потребна лозинка
 • Безбедно и приватно 100% безбеден и приватен
 • Гаранција за повторно полнење Гаранција за повторно полнење
 • Поддршка 24 / 7 Поддршка 24 / 7
 • Еднократно купување на големо - Нема повторување Еднократно купување на големо - Нема повторување
Карактеристики
 • Загарантирана испорака Загарантирана испорака
 • Резултати започнете во 24-72 часови Резултати започнете во 24-72 часови
 • Резултати започнете во 24-72 часови Резултатите продолжуваат сè додека не завршат
 • Не е потребна лозинка Не е потребна лозинка
 • Безбедно и приватно 100% безбеден и приватен
 • Гаранција за повторно полнење Гаранција за повторно полнење
 • Поддршка 24 / 7 Поддршка 24 / 7
 • Еднократно купување на големо - Нема повторување Еднократно купување на големо - Нема повторување
Карактеристики
 • Загарантирана испорака Загарантирана испорака
 • Резултати започнете во 24-72 часови Резултати започнете во 24-72 часови
 • Резултати започнете во 24-72 часови Резултатите продолжуваат сè додека не завршат
 • Не е потребна лозинка Не е потребна лозинка
 • Безбедно и приватно 100% безбеден и приватен
 • Гаранција за повторно полнење Гаранција за повторно полнење
 • Поддршка 24 / 7 Поддршка 24 / 7
 • Еднократно купување на големо - Нема повторување Еднократно купување на големо - Нема повторување
Карактеристики
 • Загарантирана испорака Загарантирана испорака
 • Резултати започнете во 24-72 часови Резултати започнете во 24-72 часови
 • Резултати започнете во 24-72 часови Резултатите продолжуваат сè додека не завршат
 • Не е потребна лозинка Не е потребна лозинка
 • Безбедно и приватно 100% безбеден и приватен
 • Гаранција за повторно полнење Гаранција за повторно полнење
 • Поддршка 24 / 7 Поддршка 24 / 7
 • Еднократно купување на големо - Нема повторување Еднократно купување на големо - Нема повторување
Карактеристики
 • Загарантирана испорака Загарантирана испорака
 • Резултати започнете во 24-72 часови Резултати започнете во 24-72 часови
 • Резултати започнете во 24-72 часови Резултатите продолжуваат сè додека не завршат
 • Не е потребна лозинка Не е потребна лозинка
 • Безбедно и приватно 100% безбеден и приватен
 • Гаранција за повторно полнење Гаранција за повторно полнење
 • Поддршка 24 / 7 Поддршка 24 / 7
 • Еднократно купување на големо - Нема повторување Еднократно купување на големо - Нема повторување
Карактеристики
 • Загарантирана испорака Загарантирана испорака
 • Резултати започнете во 24-72 часови Резултати започнете во 24-72 часови
 • Резултати започнете во 24-72 часови Резултатите продолжуваат сè додека не завршат
 • Не е потребна лозинка Не е потребна лозинка
 • Безбедно и приватно 100% безбеден и приватен
 • Гаранција за повторно полнење Гаранција за повторно полнење
 • Поддршка 24 / 7 Поддршка 24 / 7
 • Еднократно купување на големо - Нема повторување Еднократно купување на големо - Нема повторување
Услуги на YouTube За услугите на YouTube, посетете ја нашата веб-страница за партнери, SubPals.com. Кликнете тука за да ги видите нивните услуги на YouTube
Карактеристики
 • Загарантирана испорака Загарантирана испорака
 • Резултати започнете во 24-72 часови Резултати започнете во 24-72 часови
 • Резултати започнете во 24-72 часови Резултатите продолжуваат сè додека не завршат
 • Не е потребна лозинка Не е потребна лозинка
 • Безбедно и приватно 100% безбеден и приватен
 • Гаранција за повторно полнење Гаранција за повторно полнење
 • Поддршка 24 / 7 Поддршка 24 / 7
 • Еднократно купување на големо - Нема повторување Еднократно купување на големо - Нема повторување
en English
X