Блог

Како да користите филтри за Instagram за да го зголемите вашиот ангажман
11th Јуни 2021

Како да користите филтри за Instagram за да го зголемите вашиот ангажман

Поврзувањето со вашите следбеници на лично ниво никогаш не било полесно. Instagram сè уште е платформа за движење кога станува збор за ангажирање следбеници и растот на вашиот бренд. Инстаграм има огромен број алатки

Што можат да научат продавачите на Инстаграм од брендовите што Аце ги прави на анкетите
4th Јуни 2021

Што можат да научат продавачите на Инстаграм од брендовите што Аце ги прави на анкетите

Интерактивниот маркетинг не е скорешен концепт. Постоеше многу пред социјалните медиуми да стапат во игра. Како таков, маркетингот на социјалните мрежи доаѓа со поголема одговорност и поголем целен пазар, со влијанија кои водат

Користење на IGTV серии за да ја зголемите вашата публика и да ги продадете вашите производи
26th мај 2021

Користење на IGTV серии за да ја зголемите вашата публика и да ги продадете вашите производи

Во текот на последните неколку години, Инстаграм стана водечка платформа за социјални медиуми за деловен маркетинг. Преку Инстаграм, компаниите и брендовите можат да достигнат повеќе од 1 милијарда активни корисници на платформата. Од пазарот

Најдобри начини да натерате повеќе луѓе да коментираат на вашите објави на Инстаграм
20th мај 2021

Најдобри начини да натерате повеќе луѓе да коментираат на вашите објави на Инстаграм

Инстаграм е најкористената платформа за социјални медиуми по Фејсбук. Бидејќи алгоритмите постојано се исправени, важно е трговците и влијателите на социјалните мрежи да продолжат, за да не се изгубат во промената на

Кои се прилагодените филтри за AR на Instagram и како да ги користите за да ја изградите присуството и видливоста на вашиот бренд
17th мај 2021

Кои се прилагодените филтри за AR на Instagram и како да ги користите за да ја изградите присуството и видливоста на вашиот бренд 

Ако вашиот бизнис / бренд е на Инстаграм, сигурно сте виделе луѓе кои објавуваат приказни за тоа што прават повеќе пати на ден. Тоа е одличен начин да се вклучите директно со вашата публика и да добиете

Користење на IGTV серии за да ја зголемите вашата публика и да ги продадете вашите производи
13th мај 2021

Користење на IGTV серии за да ја зголемите вашата публика и да ги продадете вашите производи

Инстаграм е апликација за социјални медиуми за повеќето луѓе во последниве години. Може да споделувате слики и видеа таму и да имате сè поголема публика од ден на ден. Инстаграм е основан со цел

Најдобри совети за стајлирање на Инстаграм за трансформација на вашиот фид
6th мај 2021

Најдобри совети за стајлирање на Инстаграм за трансформација на вашиот фид

Добар фид на Инстаграм е неопходен ако сакате да го развивате вашиот бренд на платформата за социјални медиуми. Кога потенцијалните следбеници на „Инстаграм“ најпрво ќе дојдат на вашиот профил, вашиот „Инстаграм“ е она што тие го гледаат. А

Зошто Instagram ги потиснува вашите објави и што можете да направите за тоа?
28th Април 2021

Зошто Instagram ги потиснува вашите објави и што можете да направите за тоа?

Имајќи го предвид фактот дека Инстаграм е една од најчесто користените платформи за социјални медиуми ширум светот, не е изненадувачки што тој навистина стана одлична алатка за маркетинг. Илјадници компании, брендови и

Како да го проверите увидот на вашиот Инстаграм ролни?
20th Април 2021

Како да го проверите увидот на вашиот Инстаграм ролни?

Instagram Reels е нова опција воведена неодамна. Корисниците на Инстаграм можат да создадат кратки видео клипови од 15 секунди за да ги споделат своите приказни или да воведат нови производи. До овие ролни може да се пристапи од картичката „Макари“ на

Како да се надмине алгоритмот на Инстаграм во 2021 година?
13th Април 2021

Како да се надмине алгоритмот на Инстаграм во 2021 година?

Инстаграм алгоритмот постојано се развива. Тоа е гладен криминалец кој се обидува да украде се повеќе време за апликации од луѓето што седат на Интернет. Ова осигурува дека корисниците на Интернет периодично гледаат реклами кои помагаат да се хранат нејзините огромни приходи.

en English
X