Privasi mbalekaken

Kebijakan Mbalekaken

We nawakake barang sing ora bisa ditrapake sing ora bisa ditrapake. Minangka customer sampeyan tanggung jawab mangertos babagan tuku produk / layanan ing situs iki.

CARA BATAL LANGGANAN Mbayar

Yen sampeyan tuku rencana langganan sing dibayar, sampeyan bakal ditagih kanthi otomatis ing dina sing padha saben wulan.

Yen ing sawetara titik sampeyan ora mbutuhake langganan Pak Insta maneh, sampeyan bisa mbatalake kanthi mlebu menyang Area Anggota lan ngeklik tombol "Akunku" ing sisih tengen ndhuwur layar ing ngendi sampeyan bakal bisa mbatalake pembayaran.

Klik tombol ing ngisor iki "Rincian Tagihan." Banjur klik tombol "Batal Langganan".

Yen sampeyan ngalami kangelan, mung ngirim email cepet, lan kita uga bisa ngrampungake panjalukan.

DOKUS CUSTOMER KANGGO

99% masalah bisa dirampungake nganggo email sing gampang. Kita njaluk sampeyan nggayuh kita kanthi nggunakake "Contact Us”Halaman. Departemen Layanan Pelanggan Kita bakal bali maneh ing jero 24-48 (biasane kurang saka jam 24) kanthi prihatin, lan solusi.

REQUITANT REFUND ELIGIBLE

  • Ora dikirimake produk / layanan: ing sawetara wektu, proses proses luwih alon, lan luwih suwe supaya pesenan rampung. Ing kasus iki, menehi saran hubungi kita kanggo pitulung. Pratelan sing ora kiriman kudu diajukake ing Jasa Layanan Pelanggan kanthi nulis sajrone 7 dina supaya ora orane.
  • Produk ora diterangake: Masalah kaya ngono kudu dilaporake menyang Jasa Layanan Pelanggan kita ing dina 7 wiwit tanggal tuku. Bukti sing jelas kudu diwenehake mbuktekake manawa produk / layanan sing dituku ora kaya ing situs web. Keluhan sing didhasarake adhedhasar harapan utawa kekarepan palsu pelanggan ora dikurmati.
  • Pelanggan pengin mbatalake pambayaran produk / layanan lan regane ing 7 dina pembayaran pungkasan. Yen panjaluk dijaluk mbalekake sawise 7 dina, pelanggan ora layak, lan pembatalan bakal rampung nalika kabeh tagihan. Pelanggan bisa uga terus nampa layanan kasebut nganti pungkasan siklus tagihan, utawa milih langsung ngilangi produk / layanan kasebut.

KOMUNITAS ING KARAT

Kita mandhiri produk lan bangga ngirim layanan keterlibatan media sosial sing paling dhuwur kanggo dina iki. Kita ora mesthi nawakake mbalekaken, nanging yen dina 7, sampeyan ora seneng karo pesenan sampeyan Contact Us lan kita bakal nemokake résolusi kanggo masalah sampeyan.

en English
X
Wong ing dituku
kepungkur